tiistai 23. elokuuta 2011

Pikku enkeli, vaiko saamansa haluava piru?

Ihmisiä on olemassa useita erilaisia.
On avoimia, liikunnallisia, tosi kauniita, hiljaisia, tosi ystäviä ja selkäänpuukottajia. (en tarkoita että kikki ihmiset jaetaan noihin kasteihin, mutta mainitsimpa muutamia :) )
En ymmärrä, miten yksi ja ainoa tykkäämis juttu, joka on kerrottu parille hyvin ja erittäin luotettavalle ihmiselle, voikin osoittautua pian liian monen korviin osumalle. Sillä itsekin sain osumani kyseisestä asiasta.
Istuin normaalisti matikan tunnilla paikallani, ja vierustoverini oli kipeänä, joten Sami (nimi muutettu) istui viereeni. Yhtäkkiä luokkamme käärmekieli Krista (nimi muutettu) kysyy/lausahtaa että "Mix Sami istuu Heidin vieressä, Saminha pitäs istua tuolla (OSOITTAA MISSÄ) ja Heidi haluu et Jani (mun ihastus ja nimi muutettu) istuis sen vieressä.
Menin aivan läpeeni punaiseksi, sillä olllaan ihastukseni kanssa sovittu, ettää ei mitenkään kuuluteltais mitenkään että oon kertonnu sille tunteistani ja tällailaa.
Ja nyt sit vaa pelottaaa hirveesti että hän luulee et oon hitonmoine lörppäsuu ja kerron kaikesta aina kaikille -.-
En siiis ole Kristalle vihanen, vaaan sille kyseiselle henkilölle, jonka voisin ihan hyvin hänen omalla nimellään kirjoittaa tähän, että kiitos vaan !
"Sadepisaroita ropisee asvalttiin. Lätäköitä muodostuu nopeasti.
Pisarat ovat kyyneleitäni, jotka iskeytyvät asvalttin yhtä lujasti, kuin sanasi minuun.
En ansaitse enää olla oma itseni.
En ansaitse olla rempseä.
En ansaitse olla suoraan sanova.
Minun täytyy olla hiljainen, muiden mukana meniä, ja sellainen, kuka ei koskaan saa rakastua."


Ei kommentteja: